Wednesday, February 25, 2009

BZ...

SLM...
hai sume.. ni aku nk citer psl ke bz'an aku sejak naik cuti mid sem ari tu..
letih siot, xbenti2 ade je program nk kene wat ngn asgmnt lecturer bg ntah pape ntah..
lg sedey mse ari selase, 24/02/2009, ari yang plg menyedehkan.. ble aku ngn dak group aku wat pembntgn CTU kitorang kne mrah abez2'an.. prasaan kitorang mse 2, sedey,kecewe thp kucing lapor,bengang msti la ade.. ye r, mne xnye, kne mrah dpn2 dak class..tp aku xla nk slhkan ustazah,sbb mmg slh ktorang pon.. tp aku agk ok lps abez class 2, sbb dak class aku mmg supportive.. diorang still bg ktorg smgt.. tp kat cni aku nk bg tau klau korg dpt pape asgmnt, wat la btl2..
sbnrnye, ktorang wat asgmnt CTU 2 dgn hardwork.. tp mmg btl org ckp keje last minit mmg hancus, wlaupon ktorang mmbnting 2lang dr ptg smpi esok pgnye.. klau nk wat dr pg xleh sbb ktorg ade class.. tp yang aku nk bg tau sesgt, AKU PNT GLER AR!!!

5 comments:

blurtz said...

relaks sudey...bese r tu...learn from the mistake..next time wat assignment btul2.. klo bley bg secara detail bru nmpak professional...
mst ni 1st time wat assgment cm ni kan..ade byk lg nnt...pe2 hal pun jgn give up awal2..ok?? mst ok pnye ler...:)

noon said...

Sabar je la ek ika....nk wat cmne...kite pn tgh ktakutn ni nk wat presentation...kite ase kite akn nangis kot klu ustzh mrh kite....tp ape2 pn...brthn k,lg bpe buln je ag..lps final kite sume akn free...huhu;)

adeq said...
This comment has been removed by the author.
adeq said...

ika,actually,presentation korg not bad tau...coz,korg kreatif tau..juz lack of something dat ustazah wanted jek..ktorg pun nga tkut ni,doakn everythg ok tau...

mizzuddin27091403 said...

benda susah br syiok... hehehee... ustzh marah je ke? dia tk rotan?

ekekeee

Post a Comment