Thursday, May 14, 2009

CABOT!!!!!

Salam..
Aku ade cite time cuti sem ni.. ari tu aku g interview keje,pastu dpt..
Esoknye aku pon keje r,bkn maen smgt lg ni bgun pg2.. ttibe da smpi sne aku pon mle la keje.. pastu x smpi ½ ari aku CABOT dr kilang tu..

Korang nk tau knp? Sbb xthn giler siot keje kat situ… keje tu mmg r sng, tp mslhnye,kne wat keje smbl B’dri.. giler ah.. mmg xthn… time rht tu r aku cabot…

Da lps tu,aku ngn mmber aku yg cabot sme2,kne plak jln kaki nk cari teksi,da r ssh nk cri teksi kat tmpt 2,da mcm jln kat tgh padang pasir… ngan tekak hausnye laen…. Peh,ni r pengalaman keje yg agk terok r bg aku..

Pape pon, sesape yg keje time cuti ni truskn p’juangn korg.. dpt gaji jgn lpe aku…hehe…

6 comments:

noe said...

hahahhahha, silambe badak je chabot doe, stylo ah

khaiRur_FaiQ said...

haha..stylo..
dah mcm prison break...
hehe..

noon said...

haha..lawak r...x sngka leh lari cm 2 je...
respek r kt ko...hehe

matgeo said...

haha..keje kilang..biasa la

ika (",) said...

abez nk wat cam ne, penat siot...
da r gaji xstanding keje...
baek cabot..hehe...

adeq said...

cobaan........

Post a Comment