Saturday, November 28, 2009

Hye!!!

Salam....
sje je nk jengah2 blog yg da lapok ni...
korg wat pe je cuti sem ni?
klau xde keje, bce r blog aku yg pape je aku nk cte ni...
cuti sem ni la hari yg paling aku tggu2...hehe... korg pon sme kn...
planning aku cuti ni da settle... ari 2 aku ngn atein g BP... kat sne ktorg dok umah iza...
wlaupon kjap je ktorg kat sne, tp mcm2 xperience aku dpt...
mse kat sne ktorg g kilang kerepek... peh,ble da msok sne mmg rambang mate siot...
mcm2 jenis kerepek ade...
murah lak 2..spe x geram tgk...
aku pon amek la kesempatan ni utk borong kerepek2 kat c2...
tp xla borong abez sbb pk2 blk, nnt blk PG da r naek bus, nk m'agkot 2 yg payah...
pastu blk dr kilang kerepek, iza ajak ktorg g kilang candy kelape...kat kilang 2 bkn jual candy je,tp dodol ngn kerepek pon ade gak....
korg penah mkn x candy kelapa??
ala,candy yg d'wat dr kelapa 2...sedap tau... die ade 3 wane, tp rse sme je...
candy 2 pon murah gak, xsme cam harge kat kdi....sblm blk dr kilang 2 ktorg smpt la temu ramah p'usaha kilang 2.. sume hasil2 kilang 2 dihantar ke tmpt rehat highway pagoh ke machap klau xsilap la... kalu benti kat c2, try r cri candy 2...
k la kwn2, pape pon aku ucpkan HEPI HOLIDAY!!!!!
T8 CARE... = )