Thursday, October 6, 2011

Sekilas Kenangan

Assalamualaikum....
pekabo sume?? sihat? alhamdulillah... hari ni 7 oct 2011 aku nk berstory psl hari2 terakhir perjuangan ku bersame kwn2 di UiTM Segamat..

ble di pk2 blk ape yg da jd sepanjang 3 tahun ktorg bersame, bnyk kengan pahit, manis, masam, masin dan tawar yg dpt ktorg rase.. sedih & pilu gak ble hari terakhir bersalam2an dgn diorg b4 blk ke syurga..dgn kate laen umah lah...

nk habis kan mase2 stdy kat ctu mmg xsabar, tp...nk tgglkn kwn2 berat rsenye... ntah bile lg gaknye dpt jmpe & enjoy ngn diorg lg...
lps ni msing2 akan menjalankan aktiviti harian masing2.. mmg da xsame ngn dulu.. lps ni da kne wat sume bende sendri tanpe ade bntuan diorg, tanpe ade gelak, tawa, nangis, suke dan duke diorg dgn aku... maybe lps ni da dgn org laen..tp...mmg xsame lah...

papepon wahai sahabat2 ku yg berade di tmpt masing2, aku harap korg xkan lupekn aku, xkan lupekan kenangan2 kite dulu2.. harap lps ni klau pnjg umo, ade jodoh, insyaAllah kite jumpe lg...

aku doakn korg semoge sentiase ber jaya pada mase mendatg... smoge korg jugak heppy slalu... amin...insyaAllah...

Ha! lg 1 klau kawen jgn lupe menjmput aku tau..heee... :)

see you next time my friends.. will miss u all.. ;D

Tuesday, May 17, 2011

SIngLe BEST!! ;)

Assalamualaikum...

hai..aku kembali nk mencitekn psl status seseorg yg bergelar single... nk diberi tau kat cni, aku pon single gak..hee.. :)

Honestly 4 me single is BEST!!hehe... sbbnye xde yg nk mengongkong, xde yg nk jeles aku kwn ngn spe pon dan yg bestnye aku blh bebas kwn ngn spe pon aku nk...

Even ade certain org ckp single ni boring sbb xde org syg kite, mnjekn kite... tp bg aku kasih syg ayah,ibu,adk bradik, family ngn kwn2 da memadai...

Tp ble di PK2 blk..mmg btol pe org ckp smpi ble nk menyinggle?? hmm.. jwpnnye adelah ble hati da terbuka, jodoh pon da tbe mse 2 la kte ber 'couple'..hehe... but wat mse ni jgn tnye ble aku nk ade someone yg bergelar special in myHeart..ececehh.. sbb aku nk ENJOY!!!

okeh la stakat 2 je nk story.. pape pon this is just my opinion not facts.. Spe2 yg da bercouple troskn hubungan korg hingge ke akhir hayat(jgn x nikah plak.. :p) 4 anyone that still single, dont be worried just enjoy urself 1st b'coz one day jodoh korg insyaAllah akn dtg kat korg... :)